La Bonne Nuit | life changing bedding | Het ideale slaapcomfort!
Vele mensen hebben jaren gezocht naar het meest comfortabele bed. Tempure-Pedic, Kingsdown, Selectcomfort, Hästens en Healthsmart by Simmons zijn enkele van de meest gekende namen in de matras wereld,
en sommige zijn ook "best sellers".

Bedden met deze merknamen zijn gekend voor hun hypoallergenen componenten en controle snufjes. Het gekke aan deze dure bed markt is dat er geen studies zijn over welk bed het meest productief slaapt. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur en aanvoelen. Daarom maken wij onze matrassen op 1 maat en dat is volgens UW wens en dit met eerlijke producten geselecteerd met gezond verstand!
La Bonne Nuit Industriepark 1234, 3545 Halen (België) Tel +32 13 44 14 22 Fax +32 13 46 28 34 e-mail info@labonnenuit.be
Ontspannen ontwaken
Goed, lekker en ontspannen slapen is belangrijk. Mensen slapen gemiddeld een derde deel van hun leven! Een goed en comfortabel bed is daarom essentieel. Goed slapen door het juiste slaapcomfort zorgt er voor dat u optimaal uitrust. U kunt de dag weer aan! Ieder mens is bijzonder en daarom maakt La Bonne Nuit voor iedereen een bed op maat! Het is zeer belangrijk dat u bij het kiezen van een nieuw bed, kiest voor een bed dat perfect is opgebouwd. Een goed bed moet passen! Het moet uw gehele lichaam volgen, ondersteunen en ontlasten. Met een La Bonne Nuit-bed bent u daarvan verzekerd.
Wij maken bedden op maat en houden rekening met uw gewicht, lengte, favoriete slaaphouding en fysieke kenmerken. Ook individuele voorkeuren en speciale wensen verwerken we bij het maken van een echt La Bonne Nuit maatwerkbed.
Home
Materialen
Bedopbouw
Contact